Célès wordt Walk, bezoek onze website walk.law
 • nl
 • - fr
 • Persoonlijke hulpmiddelen
  U bent hier: Home

  Célès : welkom op onze website

  Célès : een advocatenvennootschap op mensenmaat die luistert naar haar cliënten, deze adviseert, bijstaat en verdedigt.

  Célès is een Belgische advocatenvennootschap, met vestigingen in hartje Waals-Brabant, te Louvain-la-Neuve, en in Brussel. Haar advocaten staan haar cliënten regelmatig met advies bij en verdedigen hun belangen voor de Rechtbanken en Hoven. Sommigen onder hen oefenen eveneens wetenschappelijke activiteiten uit aan Universiteiten en Hoge Scholen.

  Célès is een multidisciplinair team dat ondernemingen en particulieren adviseert. Onder de ondernemingen treft Célès niet alleen grote bedrijven en openbare instellingen, doch ook KMO's.

  Célès heeft de ambitie haar deskundigheid ter beschikking te stellen van haar cliënten, hen bij te staan in de verwezenlijking van hun projecten en ter oplossing van hun conflicten.

  De advocaten van Célès zijn voorstanders van een gepersonaliseerde verhouding met hun cliënten, waarin vertrouwen en wederzijds respect centraal staan.

  Het zijn deze specifieke eigenschappen die Célès in 2010, 2012 en 2013 de beloning mochten opleveren der "Belgian Legal Award" voor de "Best Regional law firm" in Wallonië.

  De "Belgian Legal Awards" worden binnen de belgische rechtswereld beschouwd als de referentie voor de advocatenkantoren die gericht zijn naar de toekomst inzake organisatie en management van hun structuur.

  Deze onderscheiding beloont de geïntegreerde structuur van het kantoor die haar toelaat een "full service" van hoogstaande kwaliteit aan te bieden dankzij de groepering van advocaten die elkeen bedreven zijn in hun deskundigheid.

  Célès : Luisteren Raadgeven Verdedigen

   

  *Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, ingeschreven in de KBO onder het nr. 0443 889 519 - HR Nijvel

  ** De advocaten van Célès zijn onderworpen aan de deontologische regels der Orde van advocaten bij de Balie van Nijvel, der franse Orde van advocaten bij de Balie van Brussel en der nederlandse Orde van advocaten bij de Balie van Brussel. De deontologische regels kunnen geraadpleegd worden op www.advocaat.be

  Document acties