• nl
 • - fr
 • Persoonlijke hulpmiddelen
  U bent hier: Home Advocaten Antoine Decleve

  Antoine Decleve


  Antoine Decleve
   
       
  Email  :  antoine.decleve@celes.be
       
  Talen  :  Engels - Frans - Nederlands
       
  Voorkeurmateries  :  Burgerlijk- en Handelsrecht
  Bank- en Verzekeringsrecht
  Burgerlijk aansprakelijkheidsrecht
       
     
  Loopbaan  : 

  Antoine Declève werd geboren op 31 januari 1978. Hij behaalde zijn licentie in de rechten aan de UCL in 2001. Met een bijzondere interesse voor ADR- en onderhandelingstechnieken, volgde hij een opleiding inzake bemiddeling aan de Sherbrooke University (Quebec), waarna hij zich in 2002 inschreef aan de balie van Brussel. Na zijn stage doorlopen te hebben, kwam hij in 2005 de gelederen van Célès versterken.

  Met de wens zich te specialiseren in business en corporate law, ving Antoine DECLEVE tegelijkertijd  een aanvullende opleiding economisch recht aan de ULB aan, alwaar hij zijn aanvullende masteropleiding in  2009 met onderscheiding bekroonde.

  Naast de bijstandsverlening aan zijn cliënten in het kader van het geschillencontentieux, verleent Antoine DECLEVE regelmatig advies aan de ondernemingen inzake handels- en vennootschapsrecht. Hij staat hen eveneens bij in de precontractuele onderhandelingsfaze van hun handelsovereenkomsten. Tenslotte is hij bijzondere bekwaam inzake informaticacontracten. 

   

  Document acties